نماد سایت دریای شرق

بیسکوئیت قهوه ترک : دستور پخت بیسکوئیت خونگی و خوشمزه

بیسکوئیت قهوه ترک

کره ، بیکینگ پودر، تخم مرغ ، پودر قند ، نشاسته ، قهوه ترک و روغن مایع رو توی یک کاسه باهم خوب مخلوط کنید. ارد رو کم کم اضافه کنید و با لیسک مدام هم بزنید

دستور پخت بیسکوئیت قهوه ترک:

مواد لازم:

برای رویه قرابیه:

طرز تهیه بیسکوئیت قهوه ترک :


کره ، بیکینگ پودر، تخم مرغ ، پودر قند ، نشاسته ، قهوه ترک و روغن مایع رو توی یک کاسه باهم خوب مخلوط کنید. ارد رو کم کم اضافه کنید و با لیسک مدام هم بزنید و ورز بدید. ارد به اندازه ای بریزید که یه خمیر نرم و قابل شکل دادن به دست بیاد. گردو رو اضافه کنید و کمی ورز بدید . از خمیر به اندازه دلخواه کمی بردارید و گرد کنید . توی فر کاغذ روغنی بزارید و با فاصله بچینید توی سینی فر. فر رو هم از قبل با دمای ۱۸۰ روشن کنید که گرم بشه.حدوده ۱۵ دقیقه بزارید توی فر تا اماده بشه. بعد از پختن قرابیه و سرد شدنشون انهارو بزنید توی شکلات سفید اب شده و با چنگال دربیارید. اضافه شکلات که گرفته شد ، توی پودر نارگیل بزنید. اندازه شکلات و پودر نارگیل به خودتون بستگی داره .

نوش جان

خروج از نسخه موبایل