طرز تهیه و دستور پخت کوفته ازمیری:
دستور پخت کوفته ازمیری:
مواد لازم:
- گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم
- پياز رنده شده و ابش گرفته شده ١ عدد بزرگ
- پودر سوخارى ٢ ق غ
- نمك زيره فلفل و زدچوبه به مقدار لازم
- سيب زمينى و گوجه فرنگى و فلفل سبز تند از هر كدام ٢ عدد
گوشت را با ادويه ها و پياز و پودر سوخارى ورز ميدهيم بعد به اندازه گردو بر مى داريم توى دست به شكل بيضى در مياريم و توى روغن كمى سرخ مى كنيم بعد كنار ميزاريم توى همان تابه ٢ قاشق غذار خورى رب را تفت ميدهيم تا رنگش باز بشه بعد كمى آب يا آب گوشت مى ريزيم ميزاريم تا كمى غليظ بشه
سيب زمينى را ٤ قارچ مى كنيم ميزاريم روى حرارت تا نيم پز بشه بعد سيب زمينى نيم پز شده و گوشت سرخ شده را داخل ظرف مى چينيم و روش سس را مى ريزيم بعد گوجه فرنگى ها را برش می زنیم و روى مواد مى چينيم و فلفل را روش ميزاريم روى مواد را فويل مى كشيم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ به مدت ٥٠ دقيقه بعد از ٢٠ دقيقه فويل را بر ميداريم ٣٠ دقيقه بعد را بدون فويل مى پزيم.