نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شامی لپه : خوشمزه و سنتی با روش آسان + نکات

طرز تهیه شامی لپه

لپه رو بیست و چهار ساعت خیس داده چند بار آبش رو عوض کنید لپه و سیب زمینی را بزارید تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کنید سیب زمینی و پیاز را رنده کنید

دستور پخت و طرز تهیه شامی لپه:

مواد لازم:

طرز تهیه شامی لپه :

لپه رو بیست و چهار ساعت خیس داده چند بار آبش رو عوض کنید لپه و سیب زمینی را بزارید تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کنید سیب زمینی و پیاز را رنده کنید حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده، لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده، تخم مرغها، آرد، نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کرده و با دست خوب ورز بدین تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت بدین و بعد داخل تابه روغن ریخته وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو بردارید و کف دست کمی پهن و گرد کنید و داخل روغن سرخ کنید.


هویجها رو با رنده دالبری کردم ده دقیقه آبپز کردم بعد داخل روغن سرخشون کردم

با این مقدار بیست تا شامی درست شد.

میتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون بدید

خروج از نسخه موبایل