نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه استیک با سس سفید ( شاتوبریان ) + نکات کلیدی

طرز تهیه استیک

گوشت فیله گوساله را از عرض با ضخامت 2 سانتي متر برش میزنیم ، با استیک کوب ، می کوبیم ، فقط دقت کنید كه بافت گوشت از هم باز نشود .

دستور پخت و طرز تهیه استیک:

طرز تهیه استیک ( شاتوبریان ):

مواد لازم برای 6 نفر:

گوشت فیله گوساله را از عرض با ضخامت 2 سانتي متر برش میزنیم ، با استیک کوب ، می کوبیم ، فقط دقت کنید كه بافت گوشت از هم باز نشود .
پیاز را رنده ریز میکنیم و آنرا از صافی رد میکنیم ، تکه های استیک را به روغن زیتون و آب پیاز آغشته میکنیم . و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم و برای چند ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم تا مارینه شود .


سپس دو روی گوشت را در ماهیتابه چدنی برشته میکنيم ، اگر احساس کردید ، مغز گوشت خام است ، ميتوانيد درب ماهیتابه را بگذارید تا آب بيندازد و با حرارت ملایم بپزد و آب آن جذب گوشت شود .
قارچ را اسلایس میکنیم و با 1 قاشق روغن و 1 قاشق آبلیمو با حرارت بالا تفت میدهیم .
قارچ ها را روی تکه های استیک میریزیم و سس سفید را روی قارچ ها میریزیم و به مدت 10 دقيقه با حرارت بسیار ملایم زمان ميدهيم تا مزه سس به خورد استيك برود ؛ و در ظرف مورد نظر سرو و با چيپس خلال تزئین میکنیم . .


سس سفید
مواد لازم
کره 20 گرم
شیر سرد 1 پیمانه
آردسفید 1 قاشق غذاخوری
عصاره گوشت گالینابلانکا 2 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
خامه صبحانه 2 تا 3 قاشق غذاخوری


دستور تهیه سس
آرد را با كره تفت میدهیم ، عصاره گوشت را در شير حل کرده و به سس اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا به غلظت برسد و سپس خامه را به همراه نمك و فلفل سياه را اضافه کرده و هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم
نکته …. به دلیل استفاده از عصاره گوشت که شور میباشد ، در مصرف نمک ، دقت بیشتری کنید.
نکته ….. میتوانید گوشت گوسفند را جایگزین فیله گوساله کنید .
نکته …. میتوانید به جای عصاره گوشت 1 لیوان آب گوشت اضافه کنید.

خروج از نسخه موبایل