نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه چلوگوشت : غذای سنتی و خوشمزه ایرانی + نکات کلیدی

طرز تهیه چلوگوشت

دوتا پیاز بزرگ رو خلالی برش زدم و در کمی روغن تفت دادم تا رنگش طلایی بشه بعد ماهیچه گوسفندی رو بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم ‌بهش سه حبه سیر

دستور پخت و طرز تهیه چلوگوشت:

سلام دوستان شب بخیر
امروز مهمان خاله مهربانم بودم اینم غذای خوشمزه و بی‌ نظیر او عالی جاتون خالی

طرز تهیه چلوگوشت:

رسپی
من روش پخت خودم رو براتون میزارم.
برنج رو بصورت کته با روغن حیوانی تهیه کردم.


برای پخت گوشت
دو تا پیاز بزرگ رو خلالی برش زدم و در کمی روغن تفت دادم تا رنگش طلایی بشه بعد ماهیچه گوسفندی رو بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم ‌بهش سه حبه سیر برش خورده و یه چوب دارچین و دو تا برگ بو و دو تا هل درسته‌ و کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و تفت دادم و مقدار کمی آب داخل زودپز اضافه کردم تا بپزه بعد از پخت مقداری زعفرون غلیظ و کمی نمک و یک قاشق سماق بهش اضافه کنید و بزارید تا سسش حسابی غلیظ بشه بعد هم در کنارچلو یا کته ‌و مقداری زرشک که در کره و شکر و زعفرون تفت دادید نوش جان کنید


امیدوارم که همیشه شما وخانواده گلتون در سلامت وآرامش باشید

خروج از نسخه موبایل