نماد سایت دریای شرق

کیک گیلاس بادام : دستور پخت کیک خوشمزه و آسون تو خونه

کیک گیلاس بادام

فر رو با درجه 180 روشن كنيد. قالب بيست سانتی رو چرب كرده و آرد پاشی میکنیم.

دستور پخت کیک گیلاس بادام:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه کیک گیلاس بادام :

فر رو با درجه 180 روشن كنيد.
قالب بيست سانتی رو چرب كرده و آرد پاشی میکنیم.
تخم مرغ و شكر رو با هم سه الی چهار دقيقه هم می زنیم تا كرم رنگ و غلیظ بشه، ماست رو بهش اضافه كرده حالا بترتيب وانيل و کره نرم رو اضافه كنيد و با دور کند همزن 30 ثانیه هم میزنیم.
نمك و آرد، نشاسته ذرت، بيكينگ پودر رو حتما الك كرده و به مايع كيك اضافه كنيد با لیسک همزده تا مخلوط بشه.
مایع کمی سفت و غلیظه


مقداری از مايع اماده شده رو توي قالب بریزید و گیلاس های ریز خرد شده رو روی خمیر بچینید، مابقی خمیر کیک را درون قالب بریزید و گیلاس های نصف شده و پرک بادام‌ها را روی کیک میچینیم.
قالب رو در فر می گذاریم بمدت 45_55 دقيقه يا تا زماني كه خلال دندون تميز از مابين كيك در بياد.


نکته
گيلاس ها رو بعد از شستن با چاقو نصف کنید هستشو دربیارید و با دستمال خشک کنید.

خروج از نسخه موبایل