نماد سایت دریای شرق

دستور پخت نان نارگیلی : طرز تهیه نون نارگیلی خونگی و خوشمزه

دستور پخت نان نارگیلی

همه مواد رو به جز وانیل و آبلیمو داخل مخلوط کن ریخته و چند ثانیه هم میزنیم، حالا مواد رو درون ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم 15دقیقه قرار می‌دهیم و هم میزنیم تا

طرز تهیه و دستور پخت نان نارگیلی:

دستور پخت نان نارگیلی:

مواد مورد نیاز:

مواد رویه:
پودر نارگیل نصف پیمانه + شکر یک سوم‌ پیمانه + روغن مایع دو ق سوپخوری + سفیده تخم مرغ 1عدد + وانیل کمی و آبلیمو 1ق چ
همه مواد رو به جز وانیل و آبلیمو داخل مخلوط کن می ریزیم و چند ثانیه هم میزنیم، حالا مواد رو درون ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم 15 دقیقه قرار می‌دهیم و هم میزنیم تا گرم بشه (نجوشه) حالا از روی حرارت بر می داریم و وانیل و آبلیمو رو اضافه میکنیم.

تهیه خمیر:


خمیر مایه و شکر را به شیر ولرم اضافه میکنیم
زمان میدیم تا پف کنه، درون ظرف گودی تخم مرغ. پودرنارگیل. شکر. وانیل. بیکینگ پودر را هم میزنیم حالا شیر و خمیر مایه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم، آرد رو الک میکنیم و کم کم به مایه اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه حالا کره به دمای محیط رسیده را کم کم به خمیر اضافه و خوب ورز می‌دهیم تا به خورد خمیر برود. (آرد بیش از حد اضافه نکنید خشک میشه) با ورز دادن چسبندگی خمیر رو میگیریم و یک ساعت روشو میپوشونیم و استراحت میدیم،


حالا پف خمیر رو میگیریم قالب مافین رو با کره چرب میکنیم از خمیر به اندازه ای که دو سوم قالب رو بگیره با خمیر پر میکنیم و روی خمیر را یک قاشق از مواد رویه قرار می‌دهیم و درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم دو دقیقه هم گریل روشن میکنیم. 


اگه قالب مافین ندارین میتونید توی تابه یا قالب گرد خمیر رو پهن کنید و روی خمیر را با دست کمی گود کنید و شکل بدین و مواد رویه رو روی خمیر قرار بدین به قسمت نون زرده و شیر و زعفران بزنید و بعد ظرف رو توی فر قرار بدین. بعد از پخت عسل روی سطح نان بزنید

خروج از نسخه موبایل