نماد سایت دریای شرق

بامیه بدون گلوکز : طرز تهیه بامیه بدون گلوکز خونگی و آسون

بامیه بدون گلوکز

آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاد مواد رو هم نزنید تا تمام شکر حل بشه سپس زعفران ، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید، بگذارید نسبتاً شربت

آموزش درست کردن بامیه بدون گلوکز:

مواد مورد نیاز:

شربت بامیه:

طرز تهیه بامیه بدون گلوکز :

طرز تهیه شربت بامیه :
آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاد مواد رو هم نزنید تا تمام شکر حل بشه. سپس زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید، بگذارید نسبتاً شربت غلیظ بشه و از اون حالت آبکی در بیاد، گاهی با برس آغشته به آبلیمو اطراف ظرف رو تمیز کنید
تا شکرک نزنه، بزارید کاملا خنک بشه


طرز تهیه بامیه :
آب، کره، شکر، شربت، عسل، نمک رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا بجوش بیاید قتی جوشید آرد رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع بشه، (عکس رو ورق بزنید و مراحل رو ببینید)


حدود 10 دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت بدید تا خمیر بپزه. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و با همزن برقی بزنید تا خوب مخلوط بشه همراه تخم مرغ دوم وانیل رو اضافه میکنیم تا خمیری نرم بدست بیارید، حالا یک قاشق نشاسته ذرت رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم، خمیر بدست آمده کمی چسبناک هست. داخل قابلمه ای کوچیک روغن بریزید ،خمیر را داخل قیف با سر ماسوره بامیه بریزید و در روغن قیچی کنید، بعد از سرخ شدن (با شعله کم) بامیه ها رو که روغنش رو گرفتیم توی شربت انداخته و به آرامی هم بزنید تا تمام بامیه ها آغشته به شربت بشه بعد از اینکه تمام سطح بامیه ها به شربت آغشته شد دوباره بریزید داخل توری که‌ اون شربت اضافش بره.

نکته؛ بامیه ها رو بعد از سرخ شدن روی هم قرار ندین تا کاملا خنک بشه و ترد بمونه

خروج از نسخه موبایل