دستور پخت و طرز تهیه آش جو:
- جو پوست کنده 1 لیوان
- نخود، لوبیا چیتی، لوبیا رشتی، لوبیا سفید جمعا 1 لیوان
- عدس نصف لیوان
- جو پرک نصف لیوان (در صورت تمایل)
- سبزی آش 1 کیلو
- کشک 1 قاشق داخل آش
- پیاز داغ همراه زردچوبه، فلفل، نعنا برای داخل آش
- عصاره گوشت یا قلم در صورت تمایل (من نریختم)
طرز تهیه آش جو:
. حبوبات رو به جز عدس از 24 ساعت قبل خیس میکنیم و چند بار آبشو عوض میکنیم.
درون قابلمه بزرگی حبوبات را ریخته با در باز میزاریم تا بجوشه (سر میره)
بعد از یک ساعت پیاز بزرگی را خلال کرده و سرخ میکنیم همراه با ادویه ها و زردچوبه، نعنا داغ به حبوبات اضافه میکنیم در قابلمه را بسته با شعله کم زمان میدیم تا خوب بپزه سبزی آشو کمی درشتر خورد میکنیم و به آش اضافه میکنیم، عدس و جو پرک را هم اضافه میکنیم یک ساعت با هم بجوشن تا مزه بگیرن، آخر سر کشک و نمک غذا رو اضافه میکنیم