• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت تارت سیب + نکات کلیدی

    دستور پخت تارت سیب

    طرز تهیه و دستور پخت تارت سیب :

    • آرد 3الی 4 لیوان (فرانسوی)
    • شکر 4قاشق غ
    • شیر سه چهارم لیوان
    • کره 50گرم
    • خمیر مایه 1ق م ، نمک نوک ق چ

    مواد میانی:

    • سیب 4عدد، شکر نصف پیمانه، دارچین نصف ق م
    • گردو ریز خرد شده 10عدد

    دستور پخت تارت سیب :

    سیب را بعد از پوست گرفتن رنده درشت میکنیم شکر را به آن اضافه کرده روی حرارت قرار می‌دهیم تا آب آن کشیده شود بعد دارچین و گردو را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی‌داریم.


    خمیر مایه را با یک قاشق از شکر به شیر ولرم اضافه کرده 10 دقیقه صبر میکنیم تا پف کند،
    بقیه شکر و نمک و کره نرم شده را به شیر اضافه میکنیم، آرد را الک می کنیم و نیمی از آن را به مایه اضافه میکنیم مابقی را کم کم اضافه و ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و لطیفی که به دست تمیز نمی‌چسبد به دست آید.( به دلیل متفاوت بودن آرد ها کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر لطیفی به دست آید)


    روی خمیر را میپوشانیم و 40 دقیقه استراحت می‌دهیم. بعد پف خمیر را گرفته به دو قسمت تقسیم میکنیم، نیمی از آن را درون قالب مورد نظر (تارت، تابه کوچک) باز میکنیم مواد میانی را روی خمیر ه طور یکسان میریزیم و با بقیه خمیر روی نان را به شکل دلخواه تزیین میکنیم، در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه، به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار می‌دهیم، (تا زمانی که روی نان طلایی شود)


    نکته؛ 

    ظرف آب درون فر گذاشته شود، قالب من 30 سانت بود، نیازی به رومال ندارد، بجای گردو از فندق هم میشه استفاده کرد، بعد از پخت با عسل گرم و پودر گل سرخ و پودر پسته تزیین کردم.

    دستور پخت تارت سیب

    About The Author