نماد سایت دریای شرق

دستور پخت مرغ تنوری : طرز تهیه مرغ تنوری خوشمزه و آسون تو خونه

دستور پخت مرغ تنوری

روی هر تکه مرغ، دو تا سه برش ایجاد کنید، ماست را در کاسه‌ای ریخته، زنجبیل، سیر، ادویه چیلی، پودر گشنیز، پودر زیره، نمک و رنگ قرمز را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود.

طرز تهیه و دستور پخت مرغ تنوری خوشمزه :

مواد لازم

دستور پخت مرغ تنوری :

روی هر تکه مرغ، دو تا سه برش ایجاد کنید، ماست را در کاسه‌ای بریزید، زنجبیل، سیر، ادویه چیلی، پودر گشنیز، پودر زیره، نمک و رنگ قرمز را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا مخلوط شود.

مرغ را به مخلوط ماست اضافه کرده تا خوب جذب آن شود. سپس آن را حداقل به مدت ۳ ساعت در یخچال می‌گذاریم.

در کاسه‌ای جدا تمبر هندی را با آب مخلوط کرده و آن را روی مخلوط ماست می‌ریزیم و تکه‌های مرغ را خوب در آن می‌غلتانیم و آن را برای ۳ ساعت دیگر کنار می‌گذاریم.

تکه‌های مرغ را در ظرفی نسوز قرار دهید و روی آن را با برس روغن می‌مالیم. مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه می‌پزیم.

گاهی مرغ را بر میگردانیم و با بقیه روغن چرب می‌کنیم. مرغ را روی پوششی از برگ‌های کاهو و با حلقه‌های پیاز، لیمو و گوجه فرنگی تزئین می‌کنیم

خروج از نسخه موبایل