نماد سایت دریای شرق

خورشت قیمه با قارچ : طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و آسون

خورشت قیمه با قارچ

دستور پخت خورشت قیمه با قارچ:

مواد لازم :

طرز تهیه خورشت قیمه با قارچ:

لپه را مى شوييم و كمى در روغن تفت مى دهيم و مى پزيم.

قارچ را پس از شستن ورقه ورقه مى كنيم، سپس قارچ ها را به همراه پياز تفت داده شده، كمى تفت مى دهيم.

سپس نمك، ليمو عمانى، فلفل و رب گوجه فرنگى را به غذا اضافه مى كنيم. مى گذاريم نيم ساعت بپزد.

اكنون نوبت سرخ كردن سيب زمينى هاى خلال با حرارت كم درون روغن است.

فقط ۵ دقيقه مانده به سرو غذا، آب ليمو ترش تازه را به خورش قيمه بيفزاييد.

حال قيمه آماده است، آن را ترجيحا در بشقاب گود چينى بكشيد و با سيب زمينى سرخ شده تزيين نماييد.

چنان چه اندازه هاى بالا را رعايت كرده باشيد على القاعده اين غذا براى سير كردن ۶ نفر كافى مى باشد. البته در صورتى كه همزمان پلوى سفيدتان نيز دم كشيده باشد.

خروج از نسخه موبایل