نماد سایت دریای شرق

بریانی گوشت بوقلمون مجلسی : دستور پخت بریانی بوقلمون

بریانی گوشت بوقلمون

فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک تابه متوسط، سیب زمینی های شیرین و سیر را تفت دهید.

دستور پخت بریانی گوشت بوقلمون مجلسی:

مواد لازم (برای ۴ نفر):

طرز تهیه بریانی گوشت بوقلمون :

فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید.

در یک تابه متوسط، سیب زمینی های شیرین و سیر را تفت دهید.

در تابه را بگذارید تا آب بیندازند و پس از خشک شدن آب آنها (حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه) از روی حرارت بردارید.

سیب زمینی ها را پوره کنید و به سرعت شیر و نمک به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد نرم و یکدست شوند.

روی آن را بپوشانید و گرم نگه دارید.

در یک تابه بزرگ، گوشت بوقلمون و پیاز را روی حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت طلایی شود.

کدوسبز، هویج، ذرت و آب را اضافه کنید و اجازه دهید مواد بجوشند. حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید.

خروج از نسخه موبایل