نماد سایت دریای شرق

کیک اسفنجی شکلاتی : دستور پخت کیک اسفنجی شکلاتی خوشمزه

کیک اسفنجی شکلاتی

تخم مرغها و شکر را داخل کاسه ریخته و روی بخار آب قرار میدیم و دائم هم میزنیم تا وقتی دست میزنیم گرم شده باشد؛ وانیل را اضافه کرده و با همزن میزنیم تا کاملا سفید

طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی:

مواد مورد نیاز:

دستور پخت کیک اسفنجی شکلاتی:

تخم مرغها و شکر را داخل کاسه ریخته و روی بخار آب قرار میدیم و دائم هم میزنیم تا وقتی دست میزنیم گرم شده باشد. وانیل را اضافه کرده و با همزن میزنیم تا کاملا سفید و پفکی بشه. آرد و بیکینگ پودر و کاکائو را باهم الک کرده در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم( باکمترین درجه‌ ی همزن) کره و شیر را باهم مخلوط میکنیم. کمی از مواد را داخلش می ریزیم و هم میزنیم و به آرامی به مایه کیک اضافه کرده و فولد میکنیم.
در قالب ۲۰ سانتی در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۴۰ دقیقه قرار میدیم.

مواد لازم برای باترکریم سوئیسی

سفیده و شکر را روی بخار آب دائم هم میزنیم؛ تا وقتیکه شکررا بین انگشتان حس نکنیم، با همزن میزنیم تا وقتیکه مرنگ دیگه گرم نباشه؛ وانیل را اضافه کرده و حالا قطعات کره را آهسته و با فاصله اضافه میکنیم.

خروج از نسخه موبایل