نماد سایت دریای شرق

مرغ شکم پر اسفناجی : طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه و آسون

مرغ شکم پر اسفناجی

خوووب اول مرغ بشورید. بعد به صورت افقی وسط مرغ از طول با چاقو یه برش نسبتا عمیق بزنید .بعد با یه دونه پیاز و نمک فلفل سیاه ، آبلیمو ، ۳ قاشق روغن زیتون به مدت حداقل ۱ ساعت مرینیت کنید.

دستور پخت مرغ شکم پر اسفناجی:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه مرغ شکم پر اسفناجی:

خوووب اول مرغ بشورید. بعد به صورت افقی وسط مرغ از طول با چاقو یه برش نسبتا عمیق بزنید .بعد با یه دونه پیاز و نمک فلفل سیاه ، آبلیمو ، ۳ قاشق روغن زیتون به مدت حداقل ۱ ساعت مرینیت کنید.


تو این فاصله میتونید مواد داخل مرغتون آماده کنید. اسفناجتون درشت خرد کنید و در حد یکی دو دقیقه تفت بدید که سبک بشه ولی رنگ سبزش حفظ بشه. بعد دو حبه سیر رنده شده رو به همراه قارچتون (قارچ هارو ریز و نگینی خرد کنید) اضافه کنید. ۱ دقیقه دیگه با شعله زیاد تفت بدید بعد پنیر هاتون و فلفل سیاه اضافه کنید دو سه تا هم بزنید که قشنگ مخلوط شه و زیرش خاموش کنید بزارید کنار تا خنک بشه .


از موادتون وسط مرغ هارو پر کنید در حدی که بیرون نزنه و در آخر روی سینه هارو با محلول کره و زعفران آغشته کنید بزارید به مدت ۴۵ دقیقه با درجه ۱۸۰ تو فر

خروج از نسخه موبایل