نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نان هل – آموزش درست کردن نون هل خوشمزه و خوش عطر

طرز تهیه نان هل

نان هل و گلاب از دسته نان‌های خاصه با طعم خاطره... تا خودتون نخورین متوجه ی منظورم نمیشین، من که فقط عاشق اون لحظه م که چایی افطار و بریزم، با یه تیکه نون هل و کمی کره روزم و باز کنم

دستور پخت و طرز تهیه نان هل :

از اون معرکه های خوش عطر و بو که هنوزم مزه شون از خاطرم نرفته
نان هل و گلاب از دسته نان‌های خاصه با طعم خاطره… تا خودتون نخورین متوجه ی منظورم نمیشین، من که فقط عاشق اون لحظه م که چایی افطار و بریزم، با یه تیکه نون هل و کمی کره روزم و باز کنم

با این میزان مواد ۳ عدد نان ۴۰۰ گرمی خواهید داشت

طرز تهیه نان هل :

ابتدا شکر، ماست و آب گرم را باهم مخلوط کرده و کناری میگذاریم، آردها را داخل میکسر ریخته و روغن مایع را آهسته آهسته اضافه میکنیم، وقتی کاملا مخلوط شد، هل، نمک، خمیر مایه، وانیل و بیکینگ پودر و گلاب را اضافه میکنیم و در آخر هم مخلوط ماست و آب و شکر و تخم مرغ، حالا ده دقیقه داخل میکسر ورز میدیم، خمیر با همه ی خمیرهایی که تا حالا درست کردیم، متفاوته. بسیار لطیف و کمی چسبنده ست، کاملا طبیعیه، کمی روی آن آرد پاشیده و مجددا با دست مقداری ورز میدیم، روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت میدهیم.


اگر خواستین نان ها اندازه ی مال من باشن، از قالب ۷ اینچی ( ۱۷ سانتی) استفاده کنین، حتما ابتدا نان ها را روی کاغذ روغنی و به اندازه ی قالب مورد نظرتون گرد کنین، و فرم بدین.

مواد لازم برای رومال:

در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم تا زمانیکه روی نانها طلایی شود ( ۲۵ تا ۳۰ دقیقه)

پ.ن نان بعد از فرم دادن نیازی به استراحت دوم ندارد.

خروج از نسخه موبایل