• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان هل – آموزش درست کردن نون هل خوشمزه و خوش عطر

    طرز تهیه نان هل

    دستور پخت و طرز تهیه نان هل :

    از اون معرکه های خوش عطر و بو که هنوزم مزه شون از خاطرم نرفته
    نان هل و گلاب از دسته نان‌های خاصه با طعم خاطره… تا خودتون نخورین متوجه ی منظورم نمیشین، من که فقط عاشق اون لحظه م که چایی افطار و بریزم، با یه تیکه نون هل و کمی کره روزم و باز کنم

    با این میزان مواد ۳ عدد نان ۴۰۰ گرمی خواهید داشت

    • آرد سفید ۴۵۰ گرم
    • آرد سبوس‌دار ۱۵۰ گرم (اگر ندارین همه رو آرد سفید بریزین،که میشه ۶۰۰ گرم)
    • آب گرم ۹۰ گرم
    • شکر ۲۵۰ گرم
    • ماست ۱۲۵ گرم
    • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • پودر هل ۱ ق غذاخوری
    • وانیل ۱ ق چایخوری
    • بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری
    • خمیر مایه ۱ ق غذاخوری
    • نمک ۱ ق چایخوری
    • گلاب ۲۰ گرم

    طرز تهیه نان هل :

    ابتدا شکر، ماست و آب گرم را باهم مخلوط کرده و کناری میگذاریم، آردها را داخل میکسر ریخته و روغن مایع را آهسته آهسته اضافه میکنیم، وقتی کاملا مخلوط شد، هل، نمک، خمیر مایه، وانیل و بیکینگ پودر و گلاب را اضافه میکنیم و در آخر هم مخلوط ماست و آب و شکر و تخم مرغ، حالا ده دقیقه داخل میکسر ورز میدیم، خمیر با همه ی خمیرهایی که تا حالا درست کردیم، متفاوته. بسیار لطیف و کمی چسبنده ست، کاملا طبیعیه، کمی روی آن آرد پاشیده و مجددا با دست مقداری ورز میدیم، روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت میدهیم.


    اگر خواستین نان ها اندازه ی مال من باشن، از قالب ۷ اینچی ( ۱۷ سانتی) استفاده کنین، حتما ابتدا نان ها را روی کاغذ روغنی و به اندازه ی قالب مورد نظرتون گرد کنین، و فرم بدین.

    مواد لازم برای رومال:

    • زرده ۱ عدد
    • شیر ۱ ق غذاخوری
    • زعفران دم کرده کمی
    • کنجد و سیاه دانه (دلخواه)

    در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم تا زمانیکه روی نانها طلایی شود ( ۲۵ تا ۳۰ دقیقه)

    پ.ن نان بعد از فرم دادن نیازی به استراحت دوم ندارد.

    طرز تهیه نان هل

    About The Author