نماد سایت دریای شرق

دستور پخت کیک خرما : طرز تهیه کیک خرمایی خوشمزه و کم شکر

دستور پخت کیک خرما

یک کیک فوق العاده خوش عطر و خوشمزه که شکرش خیلی کمه و شیرینی اصلیش و از خرما میگیره، در حین حال مقوی و مناسب برای روزه داران عزیز

طرز تهیه و دستور پخت کیک خرما با روش آسون:

یک کیک فوق العاده خوش عطر و خوشمزه که شکرش خیلی کمه و شیرینی اصلیش و از خرما میگیره، در حین حال مقوی و مناسب برای روزه داران عزیز

دستور پخت کیک خرما:

ابتدا روی خرماهای بدون هسته آبجوش میریزیم و بعد از یک ربع به راحتی پوست شون و جدا میکنیم و با شیر داخل غذاساز مخلوط میکنیم، بعد تخم مرغ ها و شکر و وانیل را حدود ۵ دقیقه میزنیم تا سفید و سبک بشه، ترکیب خرما و شیر را اضافه کرده و بعد روغن مایع را اضافه میکنیم و تا حدیکه مخلوط بشن، میزنیم، در آخر آرد و پودر کاکائو، بیکینگ پودر و دارچین و که سه بار الک کردیم، آهسته و درحالیکه درجه ی همزن روی کمترین درجه ست، اضافه میکنیم، همزن و خاموش کرده، گردوی خرد شده را اضافه میکنیم و به آرامی فولد میکنیم، و درفر که قبلا به دمای ۱۷۵ رسیده ست،قرار میدیم. زمان با توجه به حرارت فر هرکسی متغیر است، حدود ۴۰ دقیقه مد نظرتون باشه.

پ.ن قالب حتما چرب و آردپاشی شود.
پ.ن ۲ قالب مناسب ۱۸ سانت

مواد لازم برای سس

سس اختیاریه ولی قطعا خوشمزگیش و دوبرابر میکنه
همه ی مواد و بزارین روی حرارت و دائم هم بزنین، به محض اینکه جوشید کنار بگذارین تا خنک بشه.

سس بعد از آماده شدن هرچقدر بیشتر بمونه، بیشتر خودش و میگیره حتما موقع استفاده کاملا خنک باشه.

خروج از نسخه موبایل