نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نان رولی : دستور پخت نون رولی خوشمزه و خوش عطر

طرز تهیه نان رولی

مثل همیشه خمیر مایه و شکر و شیر گرم را مخلوط می کنیم، در ظرف را می گذاریم و یک ربع زمان میدیم. خمیر مایه ی فعال شده را داخل همزن می ریزیم، تخم مرغها، وانیل

دستور پخت و طرز تهیه نان رولی خوشمزه:

مواد لازم برای خمیر:

طرز تهیه نان رولی :

مثل همیشه خمیر مایه و شکر و شیر گرم را مخلوط می کنیم، در ظرف را می گذاریم و یک ربع زمان میدیم. خمیر مایه ی فعال شده را داخل همزن می ریزیم، تخم مرغها، وانیل و نمک را اضافه می کنیم و مخلوط میکنیم، آرد را آهسته اضافه میکنیم، تا زمانیکه خمیر به دست نچسبه آرد میزنیم، از ۵۵۰ تا حدود ۶۰۰ گرم آرد لازم داریم، مواد که فرم گرفتن، کره ی همدمای محیط و در چند قسمت اضافه میکنیم و حدود یک ربع ورز میدیم، داشتن همزن ضروری نیست و میتونیم همه رو با دست انجام بدیم.
روی خمیر را می پوشانیم و حدود دو ساعت استراحت میدیم.

مواد لازم برای کِرِم کاستارد:

قبلا کلی باهم کرم درست کردیم و دیگه همتون استادین، تنها نکته مهم، گذاشتن کرم در یخچال بعد از آماده شدنه، کاستارد ما حتما باید خوب خودش و گرفته باشه و خنک باشه،
ابعاد خمیر اصلا مهم نیست، فقط ضخامت آن نه خیلی نازک باشه و نه کلفت، بصورت یک مستطیل پهن کرده، کرم را روی سطح آن پخش کرده و رول میکنیم، بهترین راه برای بریدن نانها استفاده از نخ دندان است‌. رولها بعد از آماده شدن، باید نیم ساعت استراحت کنن.

برای رومال:

گذاشتن رولها داخل قالب اصلا ضروری نیست، خیلی راحت میتونین بعد از آماده شدن، رولها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختین، قرار بدین. در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم و بهتر است در فر یک پیرکس آبجوش هم قرار بدیم.

خروج از نسخه موبایل