دریای شرق

مسقطی دوشاب : آموزش درست کردن دسر مسقطی با روش آسان

آب سرد و نشاسته رو با هم مخلوط کنید تا نشاسته حل بشه، بعد شیره انگور رو اضافه کنید و روی گاز با شعله ملایم بذارید، به طور مداوم هم بزنید تا قوام بیاد و ته نگیره

اموزش درست کردن دسر مسقطی دوشاب:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه مسقطی دوشاب:

آب سرد و نشاسته رو با هم مخلوط کنید تا نشاسته حل بشه، بعد شیره انگور رو اضافه کنید و روی گاز با شعله ملایم بذارید، به طور مداوم هم بزنید تا قوام بیاد و ته نگیره و به حالت فرنی بشه، بعد بهش گلاب رو اضافه کنید. شعله گاز رو کم کرده و از شعله پخش کن استفاده کنید، روی قابلمه دمکنی بذارید تا خامی نشاسته در بیاد حدود ۲۰ دقیقه در حالت دم بذارید و هر ۳ دقیقه یکبار فقط درش رو بردارید و هم بزنید تا جایی که وقتی با قاشق مخلوط میکنید مواد حباب بزنه این یعنی خامی مواد گرفته شده. بعد از روی حرارت بردارید روی ظرف سرو خودتون بریزید و بذارید خنک بشه، بعد که خنک شد با هر چیزی که دوست دارید تزیینش کنید

مسقطی دوشاب
خروج از نسخه موبایل