نماد سایت دریای شرق

ترشی لیته بادمجان خانگی : آموزش درست کردن ترشی خوشمزه

ترشی لیته بادمجان

بادمجان‌ها‏ را پوست گرفته و به‌همراه یک لیوان سرکه و یک لیوان آب بپزید. سپس در صافی ریخته و تحت فشار قرار ‏دهید تا آب آن خارج شود. بادمجانها را

آموزش جا انداختن ترشی لیته بادمجان:

بسیارخوشمزه و سريع که چند روز بعد از درست کردن میتونید استفاده کنید و لذت ببرید

مواد لازم:

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان با روش آسان:

بادمجان‌ها‏ را پوست گرفته و به‌همراه یک لیوان سرکه و یک لیوان آب بپزید. سپس در صافی ریخته و تحت فشار قرار ‏دهید تا آب آن خارج شود. بادمجانها را ریز خرد کرده و ساطوری کنید. هویج، گوجه فرنگی، فلفل‌ دلمه‌ای سبز و قرمز و فلفل‌ سبز تند را چرخ کرده یا در غذا ساز خرد کنید و به، بادمجان و سیر رنده شده اضافه ‏کنید. سبزی معطر، زردچوبه، سیاه دانه و نعناع و پونه‌ ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی بیفزایید. در این مرحله به اندازه لازم، نمک و سرکه را به همه‌ ی مواد بالا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ترشی را در ظرف‌ های شیشه‌ای بریزید و در جای خنک یا در یخچال نگه‌ داری کنید.
نکته: میتوانید بادمجان ها را کبابی کنید،

خروج از نسخه موبایل