نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه قیمه پلو : دستور پخت قیمه پلو سنتی و خوشمزه

طرز تهیه قیمه پلو

ایشونم قیمه پلو یا قیمه لاپلو هست که اهل منزل ما طرفدارش هستن. البته این روش پخت به اصطلاح یه مدل خودمونیه و شما اگر بخوایین مجلسی تر باشه میتونید با گوشت تکه ای قیمه ای درست کنید

دستور پخت و طرز تهیه قیمه پلو :

به نظرم پلوهای قاطی از دسته غذاهایی هستن که معمولا زیاد طرفدار دارن
ایشونم قیمه پلو یا قیمه لاپلو هست که اهل منزل ما طرفدارش هستن. البته این روش پخت به اصطلاح یه مدل خودمونیه و شما اگر بخوایین مجلسی تر باشه میتونید با گوشت تکه ای قیمه ای درست کنید

مواد لازم:

طرز تهیه قیمه پلو مجلسی :

ابتدا پیاز ها و سیب زمینی به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن سرخ میکنیم تا طلایی بشه ،
بعد بهش گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا مقداری سرخ بشه و ادویه ها رو اضافه میکنیم، لپه هارو جداگانه میپزیم و در این مرحله به گوش اضافه میکنیم


بعد از اینکه رنگ گوشت کاملا تغییر کرد و سرخ شد نوبت رب گوجه است که اضافه کنیم و مقداری تفت بدیم تا رب رنگ‌ باز کنه و در آخر پوره گوجه رو اضافه میکنیم و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه میدیم تا آب گوجه کشیده بشه و مواد با هم بپزه
برنجمون آبکش میکنیم‌ (مقداری زنده تر از معمول)
کف قابلمه مقداری روغن ریخته و موادمون لا به لای پلو به همراه زعفران دم کرده میریزیم و حدود ۴۵ دقیقه زمان میدیم تا برنجمون دم بکشه

خروج از نسخه موبایل