نماد سایت دریای شرق

لواشک آلو خانگی : آموزش درست کردن لواشک خوشمزه

لواشک آلو خانگی

آلوها رو بعد از شستن نصف کردم. هسته شو در آوردم. همه آلوها را در قابلمه ریختم با یه لیوان آب پختم. وقتی آلوها نرم شدن بسته به ذائقه تون نمک و و اگه دوست

طرز تهیه لواشک آلو خانگی خوشمزه:

اموزش درست کردن لواشک آلو خانگی:

آلوها رو بعد از شستن نصف کردم. هسته شو در آوردم. همه آلوها را در قابلمه ریختم با یه لیوان آب پختم. وقتی آلوها نرم شدن بسته به ذائقه تون نمک و و اگه دوست دارید ملس بشه کمی شکر اضافه کنید. من یه قاشق نمک و یه قاشق شکر اضافه کردم. بعد از این‌که آلوها له شدن تو صافی ریختم تا پوره آلو ها خارج بشه و فقط پوست اضافه باقی بمونه. بعد کف سینی رو با قلمو کمی چرب کردم. سلفون کشيدم و پوره آلوها رو روی سلفون کف سینی ريختم . بعد جلوی آفتاب گذاشتم تا چند روز خشک شدن .
میتونید با همین دستور با ترکیب میوه های دیگه هم لواشک های خوشمزه درست کنید.


و اما این آلو خشک های خوشمزه و خوشرنگمون
برای خشک کردن آلو داخل یه قابلمه اب بریزید و بزارید بجوشه. وقتی آب جوشید کمی نمک اضافه کنید و آلو های شسته رو به آب جوش اضافه کنید. دقت کنید الوها نپزن. چند ثانیه، کافیه. فقط یه ترک روشون ایجاد بشه. آلوها رو از اب جوش خارج کرده و در آبکش بریزید،
بعد بزارید داخل سبد یا سینی جلوی آفتاب (روی هم نیفتن) خشک بشن. هر چند وقت یکبار آلو ها رو زیر و رو کنید که یکدست خشک بشن. وقتی خوب خشک شدن داخل یه آبکش بریزید. آب بگیرید روش که گرد و خاکی اگه گرفته خارج بشه و اجازه بدید کاملا خشک بشن .
بعد خشک شدن در زیب کیپ بسته بندی کنید و در یخچال یا فریزر نگه داری کنید و در انواع غذاها استفاده کنید. باهمین دستور انواع آلو رو میتونید خشک کنید.


آلو های من دو نوع بود یکیش آلو سیاهه.
هر سال باهمین دستور خشک میکنم عالی میشن آلوهای پارسالم تازه تموم شدن.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل