نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک گیلاس : آموزش درست کردن کیک خونگی

طرز تهیه کیک گیلاس

تخم مرغ ۳ عدد. آرد دونیم لیوان. شکر ۱ لیوان. شیر نصف لیوان. ماست نصف لیوان. روغن نصف لیوان. وانیل ۱ قاشق مربا خوری. بکین پودر ۱ قاشق غذا خوری. و گیلاس بدون هسته ۲ لیوان 

دستور پخت و طرز تهیه کیک گیلاس:

مواد لازم :

تخم مرغ ۳ عدد. آرد دونیم لیوان. شکر ۱ لیوان. شیر نصف لیوان. ماست نصف لیوان. روغن نصف لیوان. وانیل ۱ قاشق مربا خوری. بکین پودر ۱ قاشق غذا خوری. و گیلاس بدون هسته ۲ لیوان 

طرز تهیه کیک گیلاس با روش آسان:

اول برای شروع کار هسته گیلاس ها در می آوریم بعد از قسمت عرض برش می زنیم.
حالا در طرفی تخم مرغ و شکر و وانیل را هم میزنیم تا جایی که کرمی رنگ و کشدار شود. بعد شیر و ماست و روغن را بهش اضافه کرده و هم میزنیم حالا در مرحله آخر که آرد و بکین پودر را الک کرده ایم را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم .


حالا کف قالب را چرب کرده بعد یه لایه از مواد کیک را ریخته و روی آن گیلاس می چینیم بعد لایه دوم هم همین طور و لایه سوم هم همین طور بعد قالب را ۳ بار روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی آن خارج شود بعد قالب را توی فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت قرار میدهیم. برای این که بفهمیم کیک پخته یک سیخ چوبی داخل کیک میزنیم اگه سالم بیرون امد و از مواد نچسبید زمان پخت کافیه و پخته کیک کافیه. ( نکته. همیشه کیک های که با میوه درست میشود نسبت به کیک های ساده زمان بیشتری برای پخت نیاز دارن ) 

خروج از نسخه موبایل