نماد سایت دریای شرق

دستور پخت میرزا قاسمی : طرز تهیه غذای سنتی و آسان

دستور پخت میرزا قاسمی

اول بادمجان ها را کبابی میکنیم و پوست آن ها را گرفته و حسابی ساتوری خرد میکنیم و کنار میگذاریم . حالا یک عدد پیاز را درشت رنده کرده ب همراه سیر رنده شده

طرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی خوشمزه:

مواد لازم. ۱ کیلو بادمجان.۴ عدد گوجه فرنگی.۲ عدد تخم مرغ.۲ حبه سیر. پیاز ۱ عدد و نمک وفلفل .

اموزش اشپزی و دستور پخت میرزا قاسمی با روش آسان:

اول بادمجان ها را کبابی میکنیم و پوست آن ها را می گیریم و حسابی ساتوری خرد میکنیم و کنار میگذاریم.
حالا یک عدد پیاز را درشت رنده کرده ب همراه سیر رنده شده حسابی تفت می دهیم بعد گوجه خرد شده را بهش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم که کمی بپزد بعد از اون بادمحان ساتوری شده را اضافه کرده و با حرارت ملایم میزاریم که خوب بپزد و حالا بهش نمک و فلفل زده و دو عدد تخم مرغ را هم ریخته و مخلوط کرده و بهش زمان میدهیم تا کمی جا بیفتد اگه رنگ میرزا قاسمی کمی کم رنگ بود می توانید کمی بهش رب بزنید

خروج از نسخه موبایل