نماد سایت دریای شرق

خورشت گوجه بادمجان : طرز تهیه خورش با روش آسان و خوشمزه

خورشت گوجه بادمجان

اول پیاز را رنده کرده و با کمی روغن تفت میدهیم. بعد بهش کمی زرد چوبه می زنیم و تفت می دهیم و گوشت را بهش اضافه میکنیم و تفت میدهیم. بعد نمک

دستور پخت خورش سنتی و خوشمزه گوجه و بادمجان:

مواد لازم. گوشت ۳۰۰ گرم. پیاز بزرگ ۱ عدد. گوجه فرنگی ۵ عدد. بادمجان ۴ عدد. نمک فلفل سیاه. پاپریکا و ادویه کاری و زرد چوبه و مقداری زعفران و رب .

طرز تهیه خورشت گوجه بادمجان با روش آسان:

اول پیاز را رنده کرده و با کمی روغن تفت میدهیم. بعد بهش کمی زرد چوبه می زنیم و تفت می دهیم و گوشت را بهش اضافه میکنیم و تفت میدهیم. بعد نمک و زعفران و فلفل سیاه و پاپریکا و ادویه کاری و رب را به گوشت اضافه کرده و تفت میدهیم. حالا دو لیوان آب بهش اضافه می کنیم و اجازه میدهیم تا آرام و با حرارت کم بپزد و خورشت ما جا بیفتد وقتی که زیر خورشت را خاموش کردیم بهش یک قاشق غ خ آبلیموه اضافه میکنیم .


حالا بادمجان های که از قبل پوست کندیم و در آب نمک قرار داده ایم را برش می زنیم و در روغن با حرارت کم سرخ میکنیم تا مغز پخت شوند. همین طور گوجه فرنگی برش خورده را کمی سرخ کرده و برای تزیین خورش استفاده میکنیم و یا موقع سرو این گوجه ها و بادمجان های سرخ شده را روی خورشت میچینیم و نوش جان 

خروج از نسخه موبایل