نماد سایت دریای شرق

نان لادی پاو : طرز تهیه نون هندی خوشمزه و آسان

نان لادی پاو

لادی پاو یک نوع نان پنبه ای هندی مناسب برای عصرونه و صبحانه

اموزش درست کردن و طرز تهیه نان لادی پاو هندی :

لادی پاو یک نوع نان پنبه ای هندی مناسب برای عصرونه و صبحانه
طرز تهیه ی نان لادی پاو (از سری نانهای ملل) با بافت پفکی و کم شیرین

مواد لازم:

طرز تهیه نان لادی پاو هندی:

1 ق مربا خوری شکر رو با خمیر مایه و اب به دمای محیط رسیده رو میزاریم تا مخمر فعال شود.
شیر ولرم + روغن + روغن + کره نرم + شکر رو با هم مخلوط میکنیم. آرد و ب پ رو به اضافه نمک مخلوط کرده و کنار میگذاریم. در این میان هم خمیر مایه فعال شده رو باید اضافه کنیم.


و نصف ارد رو بدون استرس وارد مواد کرده و مابقی ارد رو با احتیاط و وسواس به خورد خمیر بدید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد.
با ورز صحیح و درست شبکه گلوتونی انرا فعال میکنید و در نهایت یک بافت منسجم که به دست نچسبد رو خواهید داشت.
حدود 10 دقیقه ورز لازمه.


و 1 ساعت کنار میگذاریم تا حجیم شود و دو الی 3 برابر شود.
سطح کار و خیلی کم آرد پاشی می کنیم و بعد از یک ساعت و ورز کوتاه، خمیر را به 12 چانه تقسیم کردم و در قالب مورد نظر گذاشته روشون رو میپوشونیم تا 20 دقیقه دوم استراحت کند. بعد با کره رومال می کنیم و شکر دانه درشت می ریزیم و در میره تو فر با دمای 180 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزه.


و در اخر کره بزنید و با شکلات بن ماری شده تزیین کنید و نوش جونتون
نکته: من به دلایل رژیمی بودن مثلا شکر نریختم و ساده سرو کردم اما اصل دستور همونیه که نوشتم.

خروج از نسخه موبایل