نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دسر شیر خرما : آموزش درست کردن دسر مقوی

طرز تهیه دسر شیر خرما

٤ ليوان شير رو با ١٧ ،١٨ عدد خرما و ٤ ،٥ عدد گردو ميكس كنيد، با دو ق گلاب، حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق كره تفت بديد تا خاميش بره و كمي كرم رنگ بشه

رسپی و طرز تهیه دسر شیر خرما مقوی و ساده:

اموزش درست کردن و طرز تهیه دسر شیر خرما با روش آسان:

٤ ليوان شير رو با ١٧ ،١٨ عدد خرما و ٤ ،٥ عدد گردو ميكس كنيد. با دو ق گلاب، حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق كره تفت بديد تا خاميش بره و كمي كرم رنگ بشه. دو ليوان شير اضافه كنيد همراه ١٠ ق غ شكر (حتما بچشيد و به شيرين بودنش دقت كنيد) تا كم و زياد نشه چون شيريني خود خرما كافي نيست و هم بزنيد تا بجوشه. در آخر يك بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمي رو بزنيد تا باز بشه به مواد اضافه كنيد و نوك ق وانيل بزنيد و زير اجاق رو خاموش كنيد تا از داغي بيفته. سه ق غ پودر ژلاتين رو روي سه ق آب سرد بريزيد تا اسفنجي بشه، بعد هم شير خرما رو به اين مواد اضافه كنيد


و بعد مخلوط شدن، ژلاتين رو اضافه كنيد و قالب رو چرب كنيد. داخل قالب ريخته و در يخچال به مدت ٧ الي ٨ ساعت بگذاريد تا كاملا ببنده. در آخر كنارهاي قالب رو با كارد آزاد كنيد و ته قالب رو دو سه ثانيه داخل آب گرم فرو كنيد و به ظرف مورد نظر برگردونيد.
خيلي دسر خوشمزه اي هست حتما درست كنيد و لذت ببريد


نكته: من يك ق غ هم نوتلا زدم، اگر در دسترس نبود، شكلات صبحانه يا همون شكلات تخته اي بزنيد، طعمش رو بي نظير مي كنه

خروج از نسخه موبایل