اموزش درست کردن و طرز تهیه نان لادی پاو هندی :
لادی پاو یک نوع نان پنبه ای هندی مناسب برای عصرونه و صبحانه
طرز تهیه ی نان لادی پاو (از سری نانهای ملل) با بافت پفکی و کم شیرین
مواد لازم:
- آرد 350 گرم
- کره 2 ق غ
- شیر 1 پ
- آب 1/4 پ
- روغن مایع 2 ق غ
- نمک 5 گرم
- ب پ 5 گرم
- 2 ق چ
- خمیر مایه 7 گرم
- شکر 10 الی 12 ق چایخوری
طرز تهیه نان لادی پاو هندی:
1 ق مربا خوری شکر رو با خمیر مایه و اب به دمای محیط رسیده رو میزاریم تا مخمر فعال شود.
شیر ولرم + روغن + روغن + کره نرم + شکر رو با هم مخلوط میکنیم. آرد و ب پ رو به اضافه نمک مخلوط کرده و کنار میگذاریم. در این میان هم خمیر مایه فعال شده رو باید اضافه کنیم.
و نصف ارد رو بدون استرس وارد مواد کرده و مابقی ارد رو با احتیاط و وسواس به خورد خمیر بدید تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد.
با ورز صحیح و درست شبکه گلوتونی انرا فعال میکنید و در نهایت یک بافت منسجم که به دست نچسبد رو خواهید داشت.
حدود 10 دقیقه ورز لازمه.
و 1 ساعت کنار میگذاریم تا حجیم شود و دو الی 3 برابر شود.
سطح کار و خیلی کم آرد پاشی می کنیم و بعد از یک ساعت و ورز کوتاه، خمیر را به 12 چانه تقسیم کردم و در قالب مورد نظر گذاشته روشون رو میپوشونیم تا 20 دقیقه دوم استراحت کند. بعد با کره رومال می کنیم و شکر دانه درشت می ریزیم و در میره تو فر با دمای 180 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزه.
و در اخر کره بزنید و با شکلات بن ماری شده تزیین کنید و نوش جونتون
نکته: من به دلایل رژیمی بودن مثلا شکر نریختم و ساده سرو کردم اما اصل دستور همونیه که نوشتم.