نماد سایت دریای شرق

کلوچه خرمایی خانگی : آموزش درست کردن کلوچه خوشمزه

کلوچه خرمایی خانگی

کره رو بزارید به دمای محیط برسه، با همزن بزنید تا سفید بشه بعد زرده رو بهش اضافه کنید . خمیر مایه رو با شکر و شیر ولرم بزارید پف بکنه، و بعد اضافه کنید به زرده و کره

اموزش درست کردن و طرز تهیه کلوچه خرمایی خانگی:

مواد لازم:

مواد میانی:

دستور پخت کلوچه خرمایی خانگی:

کره رو بزارید به دمای محیط برسه، با همزن بزنید تا سفید بشه بعد زرده رو بهش اضافه کنید .
خمیر مایه رو با شکر و شیر ولرم بزارید پف بکنه، و بعد اضافه کنید به زرده و کره
هم بزنید تا مخلوط بشه و در انتها ارد بکینگ پودر رو بهش اضافه کنید
ورز بدید تا یکدست بشه ( خمیر لطیفی به دست بیاد اما چسبناک نباشه )


تهیه مواد میانی :
پوست خرما رو بگیرید و له کنید
با مقدار کمی کره تفت بدید و هل و دارچین رو بهش اضافه کنید
کمی که تفت خورد در انتها زیره رو اضافه کنید بهش و حرارت رو خاموش کنید .
از‌ خمیر یه گلوله بردارید و کف دستتون دایره باز کنید و یا کاتر دایره بزنید. مقداری از مواد رو وسط خمیر پهن کنید و خمیر رو از سه طرف بیارید به وسط ( شبیه سمبوسه ) تا شکل مثلث ایجاد بشه .


با استفاده از شونه مخصوص قنادی روی خمیر رو سوراخ کنید
با زعفرون غلیظ رومال بزنید و کنجد بپاشید، بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۳۰ دقیقه تا بپزه.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل