نماد سایت دریای شرق

دستور پخت کیک گردویی – آموزش درست کردن کیک خانگی

دستور پخت کیک گردویی

ابتدا فر را بر روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. تخم مرغ را به همراه شکر در درون ظرفی مناسب به کمک همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط آن ها به رنگ کرمی دراید و حجیم شود.

اموزش درست کردن و دستور پخت کیک گردویی با روش آسان:

طرز تهیه و دستور پخت کیک گردویی:

ابتدا فر را بر روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. تخم مرغ را به همراه شکر در درون ظرفی مناسب به کمک همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط آن ها به رنگ کرمی دراید و حجیم شود.
سپس شیر و روغن را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه نمایید و با کمک همزن آن ها را هم بزنید. در مرحله بعدی دستور پخت کیک گردویی آرد و بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید و آن ها را به مایه کیک اضافه نمایید.


مقداری پودر کاکائو هم به مایه کیک بیافزایید و گردو را خرد کرده و به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط این مواد را به کمک همزن هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود
سپس قالب فر را چرب کنید و مایه کیک را در درون قالب فر بریزید و قالب فر را به مدت  45 دقیقه در درون فر با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید.
نوش جان

خروج از نسخه موبایل