اموزش اشپزی و طرز تهیه پلو یونانی با روش آسان:
مواد لازم:
- قارچ ۳۰۰ گرم
- سیب زمینی یک عدد
- پیاز یک عدد
- فلفل دلمه ای رنگی از هر کدوم نصف
- هویج، نخود فرنگی، ذرت جمعا یک پیمانه
- ادویه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه از هر کدوم یه قاشق چایخوری
- پودر گوجه یک قاشق غذاخوری
- جعفری تازه ساطوری دو قاشق غذاخوری
- برنج ۳ پیمانه
- آب مرغ نصف لیوان
- زعفران دم کرده
دستور پخت و طرز تهیه پلو یونانی :
در ماهیتابه کره و کمی روغن میریزیم.
قارچ رو بهش اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل سیاه بهش میزنیم و با حرارت بالا تفت میدیم.
یه پیاز متوسط رو نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم بعد به ترتیب سیب زمینی، فلفل دلمهای رنگی، قارچ و سبزیجات پخته شده شامل هویج، نخود فرنگی و ذرت رو اضافه میکنیم.
ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر زنجبیل و یک قاشق پودر گوجه رو با موادمون مخلوط میکنیم و باهم تفت میدیم، و در آخر سر هم دو قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده رو اضافه میکنیم و ماهیتابه رو از روی حرارت برمیداریم.
برنج رو آبکش میکنیم، داخل آب برنج کمی زردچوبه اضافه میکنیم تا رنگ بگیره، بهتره برنج رو کمی دونتر برداریم حالا توی قابلمه یه لایه برنج و بعد یه لایه موادمون و چاشنی پلوهای مخلوط مگی میریزیم و به همین ترتیب تا آخر ادامه میدیم، بعد قابلمه رو روی حرارت میذاریم آخرای پخت آب مرغ و کمی کره و زعفران دم کرده رو روی پلو میریزید.
نوش جان