نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه شیرینی قیطونی : آموزش درست کردن شیرینی مجلسی

طرز تهیه شیرینی قیطونی

هر سه آرد و زنجبیل را را با هم مخلوط کرده و الک کنید کنار بگذارید. پودر قند را با روغن زده و کم کم آرد را اضافه کنید. وانیل را هم اضافه کنید و ورز دهید.

دستور پخت و طرز تهیه شیرینی قیطونی مناسب مجالس:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه شیرینی قیطونی با روش آسان:


هر سه آرد و زنجبیل را را با هم مخلوط کرده و الک کنید کنار بگذارید. پودر قند را با روغن هم بزنید و کم کم آرد را اضافه کنید. وانیل را هم اضافه کنید و ورز دهید.
(مهم: نیازی به هم زن برقی نیست.)

به خمیر نیم ساعت در بیرون از یخچال استراحت میدهیم. سپس از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و داخل گلاب انداخته و با چنگال بیرون بکشید تا آب اضافه نداشته باشد و در پودر نارگیل و یا پودر پسته انداخته و و روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و به مدت 30 الی 40 دقیقه در فری که از یک ربع قبل با درجه حرارت 140 سانتیگراد روشن کرده اید


بگذارید تا پخته شود. (مهام: این شیرینی ترک میخورد. پس بعد از پخت به دستور تهیه اش شک نکنید)

خروج از نسخه موبایل