رسپی و طرز تهیه پای زردآلو خونگی:
کیک با طعم و بافت بی نظیر، پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.
مواد لازم:
- تخم مرغ : 3 عدد
- شکر : یک پیمانه
- روغن مایع : نصف پیمانه
- شیر : نصف پیمانه
- بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
- وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
- آرد : حدودا دو پیمانه (من کمی بیشتر ریختم تا زردآلوها در مایع کیک فرو نره)
- زردآلوی تازه : به مقدار لازم
طرز تهیه پای زردآلو با روش آسان:
تخم مرغ و شکر رو 3 دقیقه هم بزنید.
سپس روغن، شیر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید .
مواد خشک (آرد و بیکینگ پودر و وانیل) رو الک کنید و به مایع اضافه کنید
مایه ی کیک آماده رو توی قالب های مورد نظر ریخته و روش برش های زردآلو بچینید. درفر 180 درجه ی گرم حدود 25 تا 30 دقیقه بزارین بپزه تا زیر و روش طلایی بشه.
بعد از پخت و سرد شدن روی کیک ها پودر قند و پودر پسته بپاشید.
نکته: حتما کیک رو توی قالب پای یا قالبی درست کنید که ارتفاعش کم باشه