نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه پای زردآلو : رسپی کیک خونگی با روش آسان

طرز تهیه پای زردآلو

کیک با طعم و بافت بی نظیر، پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

رسپی و طرز تهیه پای زردآلو خونگی:

کیک با طعم و بافت بی نظیر، پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

مواد لازم:

طرز تهیه پای زردآلو با روش آسان:

تخم مرغ و شکر رو 3 دقیقه هم بزنید.
سپس روغن، شیر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید .
مواد خشک (آرد و بیکینگ پودر و وانیل) رو الک کنید و به مایع اضافه کنید


مایه ی کیک آماده رو توی قالب های مورد نظر ریخته و روش برش های زردآلو بچینید. درفر 180 درجه ی گرم حدود 25 تا 30 دقیقه بزارین بپزه تا زیر و روش طلایی بشه.
بعد از پخت و سرد شدن روی کیک ها پودر قند و پودر پسته بپاشید.
نکته: حتما کیک رو توی قالب پای یا قالبی درست کنید که ارتفاعش کم باشه

خروج از نسخه موبایل