اموزش اشپزی و طرز تهیه دیپ بادمجان یونانی:
امروز یه پیش غذای راحته یونانی رو براتون آوردم.
به عنوان مزه هم که عالیه (قابل توجه دوستایی که میز مزه میچینن)
این دیپ خیلی خوش طعم و ساده س.
مواد لازم :
۲ عدد بادمجان بزرگ
۱/۴ پیاز قرمز و ۱ حبه سیر ، له شده
۱/۳ فنجان روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
نمک و فلفل
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه ، خرد شده
طرز تهیه دیپ بادمجان یونانی:
بادمجونارو دو نصف کنید و با پوست توی فر ۲۰۰ درجه بذارید تا بپزه. (اگه بخایید میتونید کبابیش هم کنید که طعم دودی بگیره)
وقتی پخت بادمجون ها را پوست بگیرید و خرد کنید.
مواد رو مخلوط کن یا غذاساز بریزید و بعد روغن زیتون رو هم کم کم اضافه کنید.
از اون طرف بادمجون ها رو با استفاده از چنگال له کنید.
بعدشم بذارید تو یخچال خنک شه و مواد به همدیگه مزه بده و بعد توی ظرف خوشگلتون سرو کنید.