دستور پخت پاستای سفید خوشمزه:
مواد لازم:
- پاستا (ترجیحا حلزونی یا پنه)
- سینه مرغ نگینی خردشده. یک عدد
- دوغ دو لیوان
- سس مایونز.یک شیشه کوچک
- ماست. یک کاسه کوچک
- پیاز یک عدد بزرگ
- قرص مرغ (ماجی) دوعدد
- پودر آویشن یک ق چ
- فلفل سیاه نصف ق چ
- نمک لیمو یا جوهر نمک در صورت تمایل
- پنیر پیتزا. کمی برای روی پاستا
اموزش اشپزی و طرز تهیه پاستای سفید با روش آسان در خانه:
۱. سینه مرغ رو به صورت نگینی ریز خرد میکنیم.
۲. پیاز رو تفت میدیم طلایی که شد سینه مرغ رو به پیاز اضافه میکنیم تفت میدیم.
۳. مرغا که سرخ شد دوغ، مایونز، ماست و قرص مرغ رو اضافه میکنیم.
فلفل سیاه و آویشن و نمک لیمو اضافه میکنیم.
(اضافه کردن نمک لیمو برای اینه که کمی پاستامون ته مزه ترشی به خودش بگیره نداشتین نریزین سلیقه ایه)
۴. پاستاها رو طبق معمول میپزیم زمان پخت پاستا روی بسته نوشته شده.
۵. پاستاها رو به مواد مرغمون اضافه میکنیم وقتی به جوش اومد حدود ۱۵ دقیقه با شعله کم میزاریم پاستا با مواد قل بخوره و بجوشه پاستامون باید کمی حالت آبکی داشته باشه.
۶. بعد پانزده دقیقه پاستامون رو میریزیم داخل پیرکس روش پنیر پیتزا میریزیم آویشن میپاشیم و حدود نیم ساعت میزاریم داخل فر بعد ده دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا روش طلایی بشه.