نماد سایت دریای شرق

نون خامه ای خونگی : طرز تهیه نون خامه ای با روش آسان

نون خامه ای خونگی

آرد رو از قبل الک میکنیم بهش نمک رو اضافه میکنیم. آب و کره و شکر رو داخل قابلمه نچسب میریزیم میزاریم روی گاز تا کره آب بشه و شکر حل بشه.

رسپی و دستور پخت نون خامه ای خونگی با روش آسان:

برای خامه وسطش:


از ترکیب خامه صبحانه یک پاکت.
دریم ویب یک بسته یا پودرخامه که تو همه لوازم قنادیا هست استفاده کنین .
با خامه قنادی یخورده سنگین میشه
خامه صبحانه و پودرخامه رو مخلوط کنین با قاشق هم بزنین یه چند دقیقه بزارین فریزر بعد از فریزر درش بیارین و با همزن بزنین تا فرم بگیره و سبک بشه.


خب بریم واسه نون خامه ای:

اموزش درست کردن و طرز تهیه نون خامه ای خونگی مثل بیرون :

آرد رو از قبل الک میکنیم بهش نمک رو اضافه میکنیم.
آب و کره و شکر رو داخل قابلمه نچسب میریزیم میزاریم روی گاز تا کره آب بشه و شکر حل بشه.
همین که جوشای ریز روش ایجاد شد مخلوط آرد ونمک رو یکجا اضافه میکنیم.
خمیر وسط قابلمه جمع میشه شعله رو ملایم میکنیم بعد تند تند خمیر رو به مدت پنج دقیقه زیر و رو میکنیم تا آب اضافیش بخار بشه به این کار داغ زدن خمیر میگن که خیلی تو کیفیت نون خامه ایا تاثیر داره.


خمیر رو به ظرف دیگه ای منتقل میکنیم تا خنک بشه .
در مرحله بعد تخم مرغا رو دونه دونه به خمیر اضافه میکنیم با اضافه کردن هر دونه تخم مرغ با همزن خمیر رو به مدت یک دقیقه هم میزنیم همراه با اضافه کردن آخرین تخم مرغ وانیل و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم.
در انتها خمیر لطیفی بدست میاد که یخورده چسبناکه
خمیر رو داخل قیف که سرشو ماسوره گذاشتیم میریزیم (بدون ماسوره هم میشه ) روی سینی که از قبل کاغذ روغنی انداختیم شکوفه میزنیم .


دستمونو خیس میکنیم به نوک شکوفه ها میزنیم تا توی فر نسوزه.
از سینی سیاه خود فر استفاده نکنین حتما نونا رو داخل سینی دیگه ای بچینین و بعد سینی نون خامه ای رو روی سینی فر داخل فر بزارید چون برای پخت نون خامه ای حرارت زیاد لازم هست احتمال داره نوناتون بسوزه.


فر رو از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه گرم کنین بعد که نونا رو داخل فر گذاشتین با همین حرارت به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم که نونا کامل پف کنه و حجمش دوسه برابر بشه بعد شعله رو تا ۱۷۰ درجه کم میکنیم به مدت بیست دقیقه میزاریم تا نونا مغز پخت بشن.
بعد پخت مستقیم نونارو بیرون نیارین در فر رو نیمه باز بزارین تا نونا آروم آروم خنک بشن و پفشون نخوابه.
و حالا بهترین مرحلش رسیده مخلوط خامه و پودر خامه رو داخل قیف میریزیم و با چاقو ته نونا رو سوراخ میکنیم و با قیف داخلشو پر از خامه میکنیم .

خروج از نسخه موبایل