نماد سایت دریای شرق

دستور پخت کیک باقلوا : آموزش درست کردن کیک و شیرینی با روش آسان

دستور پخت کیک باقلوا

تخم مرغ و شکر و پودرهل رو ده دقیقه با همزن هم میزنیم . بعد روغن اضافه میکنیم یک دقیقه میزنیم. ماست اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم.

طرز تهیه و دستور پخت کیک باقلوا:

نوبتی هم باشه نوبت یه کیک فوق العادست هر چی من از عطرش براتون بگم کم گفتم .

مواد لازم:

اموزش درست کردن و دستور پخت کیک باقلوا با روش آسان در خانه مثل بیرون:

تخم مرغ و شکر و پودرهل رو ده دقیقه با همزن هم میزنیم .
بعد روغن اضافه میکنیم یک دقیقه میزنیم.
ماست اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم طی سه مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم.
مایع رو داخل قالب چرب شده ۲۵×۳۰ میریزیم و به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر میزاریم تا بپزه.
بعد پخت برای خوش رنگیش رومال میکنیم برای رومال؛
زرده تخم مرغ. یک عدد
ماست یک ق غ
زعفران دم کرده. یک ق غ

همه رو با هم مخلوط میکنیم روی کیک میمالیم .
شعله بالای فر رو روشن میکنیم تا روش طلایی و خوشرنگ بشه.

برای شربت:

میزاریم یکم غلیظ بشه بعد که شربت خنک شد روی کیک داغ میریزیم .
کیک رو چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا شربت به خورد کیک بره.
در نهایت با پودر پسته و نارگیل تزیینش میکنیم.

خروج از نسخه موبایل