دستور پخت مرغ مجلسی با سس البالو با روش آسان:
اموزش اشپزی و طرز تهیه مرغ مجلسی با سس البالو :
مواد لازم:
- البالو ۵۰ گرم
- شکر ۶۰ تا ۱۰۰ گرم
- اب نصف لیوان
- نشاسته ذرت ۱/۵ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
برای درست کردن این سس بی نظیر که کاربردهای زیادی داره به این صورت انجام میدهیم
ابتدا هسته البالو را گرفتم و داخل تابه ریختم و بعد به ان شکر و اب را هم اضافه کردم و روی حرارت گذاشتم تا به قل خوردن بیوفته و کمی قوام بیاد. (حدود یک ربع روی حرارت باشه ) بعد از ان نشاسته ذرت را هم اضافه کرده و مخلوط کرده تا یکدست شود و بعد از کمی میتونید با گوشت کوب برقی له کرده از صافی رد کنید تا سس یکدست به دست بیاد
البته من این کارو انجام ندادم و دوست داشتم هسته های البالو دیده بشه
در کنار مرغ های سرخ شده و زعفرانی و برنج و زرشک عالی سس البالو رو سرو کردم
جای همه دوستان سبززززز
راستی دوستای گلم یه نکته اگه از صافی رد کنید سس عالی به دست میاد که برای روی کیک ها حتی صبحانه یا بستنی و …