نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه اشترودل خونگی : آموزش درست کردن اشترودل با روش آسان

طرز تهیه اشترودل خونگی

شکر و اب ولرم و خمیر مایع را با هم مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم خمیر مایع عمل کنه . ارد + نمک + بکینگ پودر را مخلوط و الک میکنیم .

دستور پخت و طرز تهیه اشترودل خونگی گام به گام:

مواد لازم:

اموزش درست کردن و طرز تهیه اشترودل خونگی با روش آسان:

شکر و اب ولرم و خمیر مایع را با هم مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم خمیر مایع عمل کنه .
ارد + نمک + بکینگ پودر را مخلوط و الک میکنیم .
وسط ارد را خالی میکنیم و بعد مواد خمیر مایع + نصف یک تخم مرغ + روغن + نصف شیر را اضافه میکنیم . مواد را مخلوط میکنیم و در صورتی که حس کنیم مواد خشکه باقی شیر را کم کم اضافه میکنیم .


روی خمیر رو میپوشانیم و اجازه میدهیم یک ساعت استراحت کنه تا حجم خمیر دو برابر بشه .
مواد داخلی پیراشکی را کم چرب درست میکنیم چون میزان روغن خمیر زیاده . من از ترکیب گوشت چرخکرده و مرغ تیکه شده و قارچ + فلفل دلمه ایی + پیاز + کمی پیازچه + کنی رب و سس کچاپ به همراه انواع ادویه ها استفاده کردم .
بعد از استراحت خمیر فر را با دمای متوسط روشن کنید تا گرم بشه . خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم‌ کنید مثل تصویر هر قسمت را باز کرده و با چاقو شیار ایجاد کنید یک قسمت کف را پنیر پیتزا ریخته و روش مایع گوشتی میریزیم خمیر را مثل شکل میپیچیم .


روی اشترودل ها را با باقی مانده ی تخم مرغ و کمی زعفران و یک قاشق شیر رومال میزنیم .
سینی اشترودل برای حدود بیست دقیقه داخل طبقه وسط فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میزاریم در صورت نیاز کمی گریل را روشن کنید .
برای داشتن نصف تخم مرغ یک تخم مرغ را با چنگال بزنید و اونو نصف کنید نصفشو برای رومال در یخچال قرار دهید .
میتونید این اشترودل ها را فریز کنید و در زمانیکه دوست داشتید یخ زدایی کنید و میل کنید.

خروج از نسخه موبایل