نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه بوراک اسفناج : دستور پخت غذای خوشمزه با روش آسان

طرز تهیه بوراک اسفناج

ابتدا مواد داخل بورک را اماده کنید برای این کار ابندا اسفناج ها را خوب بشورید و کنار بزارید تا ابش برود. داخل تابه روغن بریزید و پیاز خورد شده را تفت دهید ابتدا

دستور پخت و طرز تهیه بوراک اسفناج:

مواد لازم:

اموزش اشپزی و طرز تهیه بوراک اسفناج با روش آسان:

برای رویش :
بک عدد زرده تخم مرغ برای رومال
مقداری کنجد و سیاه دانه
ابتدا مواد داخل بورک را اماده کنید برای این کار ابندا اسفناج ها را خوب بشورید و کنار بزارید تا ابش برود.
داخل تابه روغن بریزید و پیاز خورد شده را تفت دهید ابتدا ادویه و سپس اسفناج ها را اضافه کنید شعله اجاق را زیاد کنید و اسفناج ها را تفت دهید (نیاز به پختن زیاد اسفناج ها نیست) زیر اجاق را خاموش کنید و بزارید سرد شود.


برای درست کردن سس همه مواه را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید.
خمیر یوفکا را روی میز کار پهن کنید و با فرچه تمام سطح ان را سس بمالید خمیر یوفکا را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
مواد میانی را روی خمیر ها بریزید و مانند عکس رول کنید و سپس رول را دور خودش بپیچید و به شکل گل در بیاورید.
انها را در سینی فر بچینید و رویشان با فرچه زرده تخم مرغ بمالید و مقداری کنجد و سیاه دانه بپاشید
در فر با دمای ۲۰۰ درجه تا زمانیکه رویشان سرخ شود بپزید.

خروج از نسخه موبایل