نماد سایت دریای شرق

کیک زعفران کنجدی : طرز تهیه کیک آسان خانگی + نکات

کیک زعفران کنجدی

آرد + بکینگ پودر رو سه بار الک کردم (الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)

دستور پخت کیک زعفران کنجدی با روش آسان در خانه:

اموزش پخت و طرز تهیه کیک زعفران کنجدی خوشمزه و آسان خانگی:

*مناسب برای صبحانه ، عصرانه و افطاری

مواد لازم:

آرد + بکینگ پودر رو سه بار الک کردم (الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)

تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و 8 دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه


شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم ارد و بکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغ ها از بین میره و کیک پفش کم میشه 
کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه.


اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود

خروج از نسخه موبایل