نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک فصل با پودینگ هلو : آموزش درست کردن کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک فصل

تخم مرغ ها رو که از نیم ساعت قبل به دمای محیط رسیده رو به همراه وانیل با همزن میزنیم تا از لختگی در بیاد و بعد شکر رو اضافه میکنیم و با دور تند میزنیم تا حجمش

دستور پخت و طرز تهیه کیک فصل :

مواد لازم:

اموزش اشپزی و طرز تهیه کیک فصل با پودینگ هلو خوشمزه و آسان خونگی:

تخم مرغ ها رو که از نیم ساعت قبل به دمای محیط رسیده رو به همراه وانیل با همزن میزنیم تا از لختگی در بیاد. بعد شکر رو اضافه میکنیم و با دور تند میزنیم تا حجمش دو برابر بشه. بعد هلوی میکس شده و روغن رو اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه میزنیم تا مواد یکدست بشه و بعد همزن رو کنار میزاریم و ارد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم به مواد اضافه میکنیم. با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد در قالب میریزیم و با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه اجازه پخت میدیم،


وقتی کیک اماده شد بعد از خنک شدن کیک رو به دو قسمت تقسیم میکنیم. شربت بار یا سس شکلات رو به سطح میانی کیک میزنیم. بعد هلو و موز و پودر قند یا هر نوع میوه ای داشتید اضافه میکنید. خامه ی فرم گرفته رو اضافه میکنید و لایه ی بعدی کیک رو روش قرار بدید و سطح کیک رو هم با خامه و میوه تزئین میکنید و تمااام، نوش جان

خروج از نسخه موبایل