نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه بامیه عربی : آموزش درست کردن شیرینی خوشمزه و آسان خانگی

طرز تهیه بامیه عربی

آب و کره و يك ق شربت رو توی یه ظرف نچسب میریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم و وقتى شروع کرد به جوش ریز زدن مخلوط آرد و نشاسته رو يكباره اضافه و

رسپی و طرز تهیه بامیه عربی خونگی:

مواد لازم:

طرز تهیه بامیه عربی

آب و کره و يك ق شربت رو توی یه ظرف نچسب میریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم و وقتى شروع کرد به جوش ریز زدن مخلوط آرد و نشاسته رو يكباره اضافه و مدام همش میزنیم تا خمیر جمع بشه بعد حرارت رو کم و به مدت ده دقیقه خمیر و خوب هم بزنید و زير و رو كنيد بعد كه کمی خنک شد تخم مرغ ها و وانیل رو کمی زده و طى دو مرحله به خمیر اضافه کنید.


و خوب مخلوط كنيد. خميرمون نبايد شل باشه؛ خمير كم سفت و چسبندست اگه خيلى سفت شد و از قیف رد نشد یه دونه تخم مرغ رو بزنید و كمى از اون رو با خمیر مخلوط کنید تا کمی نرم شه (اين حالت بستگى به جنس آرد و سايز تخم مرغ ها داره)
حالا روغن كافى رو توى تابه ريخته و باميه هامونو با سرى باريك و به صورت كشيده از قيف قيچى مى كنيم توى روغن با حرارت کم بايد كم كم سرخ بشن تا مغز پخت بشن.

کمی که سرخ شدن بامیه ها رو داخل روغن حرکت بدین تا یک دست سرخ و برشته بشه، بايد صبور باشيد و عجله نكنيد، بعد از سرخ شدن كامل سریع اون ها رو داخل شربت گرم بندازید تا شربت خوب به خوردشون بره حدود دو سه دقيقه بمونن؛ بعد داخل صافی بریزید. اينكه بخوايد چقدر شيره داخلشون نفوذ كنه بستگى به خودتون داره كه كمى زودتر يا ديرتر از شربت درشون بياريد.

خروج از نسخه موبایل