نماد سایت دریای شرق

خورشت ماست اصفهانی : طرز تهیه غذای سنتی ایرانی + نکات

خورشت ماست اصفهانی

خورشت ماست یک دسر یا پیش غذای سنتی و اشرافی اصفهان است، که بیشتر در مهمانی ها و مراسم های رسمی سرو میشه و بسیار خوشمزه و مقویه

دستور پخت و طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی اصیل :

اموزش اشپزی و طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی مجلسی و خوشمزه:

خورشت ماست یک دسر یا پیش غذای سنتی و اشرافی اصفهان است، که بیشتر در مهمانی ها و مراسم های رسمی سرو میشه و بسیار خوشمزه و مقویه

مواد لازم:

اول گوشت گردن رو با پیاز میزاریم بپزه، باید بقدری بپزه که له له بشه، و وقتی که پخت یکم نمک بهش میزنیم. گوشت پخته شده رو انقد باید بکوبیم که کش دار بشه، سپس ماستی که از شب قبل کیسه انداختیم و کاااملا آبش کشیده شده رو با زعفران قاطی میکنیم (زعفران رو میتونین غلیظ دم کنین، اما همونجور سابیده شده به ماست بزنین هم رنگ خوبی میده) و به گوشتمون اضافه میکنیم

و در همین حین پودر قند رو اضافه میکنیم و باز میکوبیم که خوبه خوب مواد باهم قاطی بشن و بهم مزه بدن (پودر قند رو خودتون میتونین کمتر یا بیشتر بزنین چون ذائقه ای هستش) و در آخر کمی گردو خرد میکنیم و بهش اضافه میکنیم و یه شب تا صبح میزاریم تو یخچال تا جابیفته و بعدش دیگه نوش جان. راستی در ریختن زعفران هم دست و دلباز باشید

خروج از نسخه موبایل