نماد سایت دریای شرق

اموزش اشپزی بورک مرغ + نکات کلیدی

اموزش اشپزی بورک مرغ

شما مى تونيد از مواد ماكارونى يا سوسيس و سيب زمينى يا ....استفاده كنيد. فقط مواد میانی اصلا نباید روغنی و آب دار باشه در غير اين صورت خمیر یوفکا پاره ميشه

دستور پخت و اموزش اشپزی بورک مرغ با روش آسان و حرفه ای :

طرز تهیه و اموزش اشپزی بورک مرغ خوشمزه و آسان در خانه :

ابتدا مواد میانی و اماده میکنیم. من از مرغ پخته و ريش شده كمى جعفرى ساطورى كمى زرشك گردو فلفل دلمه و پنير پيتزا استفاده كردم
شما مى تونيد از مواد ماكارونى يا سوسيس و سيب زمينى يا ….استفاده كنيد. فقط مواد میانی اصلا نباید روغنی و آب دار باشه در غير اين صورت خمیر یوفکا پاره ميشه


خمير يوفكا رو دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا ورقه هاش راحت از هم جدا بشن، یک لایه رو جدا کنید و روی سینی بزارید با کره یا شیر یا آب روی ورق یوفکا فرچه بکشید به اندازه ى يك قاشق مواد بذاريد پنير پيتزا بريزيدبعد پیچیدین داخل روغن با شعله ى ملايم سرخ کنید و نوش جان کنید
اگر خواستین داخل فر بزارید اول با زرده تخم مرغ و روغن مایع رومال کنید و کنجد بپاشين و داخل فر بزارید گریل و با حرارت کم روشن کنید تا زمانی که روی بورک ها برشته بشه .

خروج از نسخه موبایل