دستور پخت و طرز تهیه میگو پفکی مجلسی خوشمزه:
مواد مورد نیاز
آرد سفید به میزان لازم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
دلستر ساده يا اب گازدار یک پیمانه
آب یه لیوان.
نمک فلفل پودر سير به مقداري كه شما دوست داريد.
اموزش درست کردن و طرز تهیه میگو پفکی مجلسی با روش آسان :
ميگو ها و يك پياز بزرگ حلق شده را با آبلیمو تاره و نمک و کمی زعفران و پودر زنجبيل و فلفل سياه کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شوند. توي يك کاسه اب و دلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمك و و پودر سیر به آن اضافه کنید .
در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید. سپس كمكم آرد را به مخلوط اضافه میكنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. در اخر پنكيگ پودر ميريزيم و به ارومي هم ميزنيم. میگو آماده و مزه دار شده رو در مواد ميريزيم و بعد حلقه هاي پياز رو از هم جدا ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم و نيم ساعت در يخچال مي زاريم و بعد در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود سرخ ميكنيم و روي دستمال حوله اي ميزاريم تا روغن اضافي گرفته شود.