نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک آلمانی + نکات کلیدی

طرز تهیه کیک آلمانی

همه ی موادو با هم مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد داخل قالب که کاغذ روغنی کشیدیم میریزیم و میزاریمش توی فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه بپزه. وقتی خنک شد ، از وسط نصفش می کنیم.

دستور پخت و طرز تهیه کیک آلمانی :

مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
3/4 پیمانه پودر قند
نصف پیمانه شیر
نصف پیمانه سر خالی روغن
1.5 پیمانه آرد
1 بسته وانیل (5 گرم)
1 بسته بکینگ پودر (10 گرم)

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک آلمانی با روش آسان و حرفه ای در خانه:


همه ی موادو با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. بعد داخل قالب که کاغذ روغنی کشیدیم میریزیم و میزاریمش توی فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه بپزه. وقتی خنک شد ، از وسط نصفش می کنیم.

مواد لازم برای کرم:

طرز تهیه:
شیر، شکر، آرد، نشاسته و تخم مرغ رو با هم میزنیم تا فرم بگیره. روشو با سلفون میپوشونیم و توی یخچال میزاریم تا خنک شه بعد خامه فرم گرفته و پنیر لبنه رو اضافه می کنیم و با همزن میزنیم. کیکو به دو قسمت تقسیم میکنیم و کرمو وسطش میریزیم و تزیین میکنیم.

خروج از نسخه موبایل