نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک تیتاب : طرز تهیه کیک و شیرینی خونگی

طرز تهیه کیک تیتاب

بکینگ پودر و آردو الک کنید و به مایه ی کیک اضافه کنید آردو به آرومی با لیسک به خورد مواد بدید و در نهایت ۲۰ ثانیه با دور کند همزن بزنید که مایه کیک صاف و یکدست بشه .

دستور پخت و طرز تهیه کیک تیتاب مثل بیرون :

بچه ها درست کردن تی تاپ خیلی راحته فقط چون مرحله مرحلس سخت بنظر میرسه ولی من میگم بهتون خیلی آسونه حتما امتحانش کنید بافت نرم و خوبی داره طعمشم عاالیه

مواد تیتاب:

مواد میانی:

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک تیتاب خوشمزه و آسان در خانه:


فر رو روشن کنید تا گرم بشه دمای ۱۶۰ .

قالب مورد نظر رو کاغذ روغنی بندازید .
قالب من مربع بود با اضلاع ۲۵
میتونید از قالب های مستطیلی پیرکس مخصوص فر هم استفاده کنید .

تخم مرغ و شکر و وانیل رو هفت دقیقه با دور تند همزن بزنید .


روغن و شیر رو اضافه کنید و ۱ دقیقه با همزن بزنید .

بکینگ پودر و آردو الک کنید و به مایه ی کیک اضافه کنید آردو به آرومی با لیسک به خورد مواد بدید و در نهایت ۲۰ ثانیه با دور کند همزن بزنید که مایه کیک صاف و یکدست بشه .

مواد کیکو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید .

یکی از موادو بریزید تو قالب و بفرستید تو فر به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه . (شعله ی پایین)

بعد قالبو از فر خارج کنید و مواد میانی رو روی کیک بریزید . و دوباره به مدت ۵ دقیقه بفرستید تو فر( شعله ی بالا ملایم) شکر ها آب نمیشن تو این مرحله ولی گرم میشن که همین کافیه .

دو سه قاشق از بقیه ی مایه ی کیک که باقی مونده رو طبق فیلم جدا کنید و بهش پودر کاکائو اضافه کنید و تو قیف بریزید واسه خط و خطوطای روی تی تاپ

بعد از زمان گفته شده قالبو از فر خارج کنید و لایه آخرو به آرومی روی مواد میانی بریزید و پهن کنید و با مواد کاکائویی روی کیکتون طرح بندازید (فیلمو ببینید)

بره تو فر ۲۰ دقیقه دیگه بپزه با شعله ی پایین
و پنج دقیقه دیگه با شعله ی بالا که رنگ بگیره و روی کیک خوب بپزه .مواظب باشید روی تی تاپ نسوزه .

بعد از پخت کامل قالبو روی توری بزارید تا خنک شه سپس از قالب خارج کنید و برش بزنید .

خروج از نسخه موبایل