نماد سایت دریای شرق

شیرینی گردویی : طرز تهیه شیرینی و کیک خوشمزه خونگی

شیرینی گردویی

بقیه سفیده و روغن رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید( به این کار داغ زدن میگن که درست انجام دادنش روی کیفیت شیرینیتون خیلی تاثیر داره) در آخر سرکه و وانیل رو اضافه و خوب هم بزنید ولی خیلی روی حرارت بعد از اضافه کردن سرکه نگه ندارین.

طرز تهیه شیرینی گردویی مناسب مجالس:

مواد مورد نیاز:

اموزش درست کردن شیرینی گردویی خوشمزه و آسان خانگی:

ابتدا نصف سفیده رو با گردو و شکر و کیک دو بار چرخ کنید.
بقیه سفیده و روغن رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید( به این کار داغ زدن میگن که درست انجام دادنش روی کیفیت شیرینیتون خیلی تاثیر داره) در آخر سرکه و وانیل رو اضافه و خوب هم بزنید ولی خیلی روی حرارت بعد از اضافه کردن سرکه نگه ندارین.


اجازه بدین کاملا خنک بشه اگه خواستین تو این مرحله ب پ ضافه کنید بعد داخل قیف بریزین و با شمارش یه عدد ثابت اونارو با فاصله روی کاغذ روغنی خوب پایپ کنید تا شیرینی هاتون یه اندازه دربیاد و در آخر نوک مواد و با دستی که کمی خیس کردین بخوابونین و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار بدین.
نکات


برای این شیرینی از کیک اسفنجی بدون روغن استفاده کنید، میتونید از کیک های ساده بازاری که خشک هستن استفاده کنید.
برای کیفیت شیرینی حتما از چرخ گوست استفاده کنید.
قبل از پخت همه ی مواد حتما یکی دو تاش رو بپزید و اگه راضی بودین بقیه مواد و قیف بزنید.


نزدیک به ۲ ساعت بعد از داغ زدن اجازه بدین مواد کاملا خنک بشه.
دمای فر و زمان تقریبی ، با امتحان یکی دو تا از شیرینی دما و زمان مناسب پخت رو بدست بیارین.

خروج از نسخه موبایل